Om oss

«Ask’n Foyn» er en klesbutikk for ungdom 10 – 100 år – med hovedfokus på aldergruppen 10 – 18 år.

Vi lanserte nettbutikken høsten 2014 og fysisk butikk høsten 2016 i Stadionparken Kjøpesenter på Hinna i Stavanger.

Asknfoyn eies og drives av Rigmor Ask Ullestad og Cathrine Føyn Austdal. Vi er utdannet designere fra Moteskolen Esmod. Sammen har vi bred erfaring innen design og produksjon av klær og interiør, butikkdrift og salg.

Vi fører en miks av ungdom og voksen tøy da vi ser utfordringer med å dekke behovet for klær til ungdom. De utvikler seg i ulikt tempo, noen er små og andre er store for alderen. Dessuten ser vi at «ungdom» trenger ikke defineres av alder, det handler om hvordan man føler seg.

Derfor sier vi nå at "vi selger klær for ungdom fra 10 – 100 år"

Vi reiser på messer i inn og utland og samarbeider med våre tenåringer og ansatte for å finne frem til de rette merkene og antrekkene for hver sesong.

Vi utvikler også vår egen ullundertøy kolleksjon som vi har kalt Asknfoyn. Dette er en kolleksjon som er designet for å holde deg varm i hverdagen. Det er utformet slik at jenter og gutter også kan ha dette på under klær til hverdag og fest uten at lange «ullarmer» ødelegger imaget.

I vår nettbutikk kan du handle hele døgnet. Vi leverer til hele Norge innen 3-4 virkedager. Bor du i Stavanger/Sandnes området kan du hente varene i butikk innen våre åpnigstider, eller vi leverer på døren til deg personlig.

Personlig kontakt og service for våre kunder er svært viktig for oss. Engasjement og interesse forenkler og forgyller hverdager til våre kunder. Tid er noe vi har lite av derfor ønsker vi å bidra her.

Klikk inn på Instagram, Facebook eller bloggen å få med deg nyheter og inspirasjon. Vi svarer deg her så fort vi har anledning.

Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Hilsen Rigmor & Cathrine